Watersporten

Watersporten

Ontdek onze tarieven

Klik hier !

Alles op één plek

Een unieke watersportschool

Mensen komen hier voor de familiale sfeer, om iets te drinken, om een duik in het water te nemen, om hun kinderen bezig te houden tijdens een training of om een sportcursus te volgen: kitesurfles, surfles...

Kitesurf

Kitesurf

Lees meer
Kitesurf

Kitesurf

Kitesurfen is een watersport die gebruik maakt van de kracht van de wind om over het water te bewegen. Het gaat om het gebruik van een plank en een vlieger, wat behendigheid en evenwicht vereist en een sensatie oplevert.

Kitesurf
Sailing
Sailing

Sailing

Kom aan boord van een catamaran met een van onze gecertificeerde instructeurs. Leer de basis van het zeilen, een gevoel van volheid en vrijheid gegarandeerd!

Sailing
Surf & Paddle

Surf & Paddle

Lees meer
Surf & Paddle

Surf & Paddle

Of je nu wilt surfen of peddelen, Jackfly is uitgerust voor al je nautische wensen.

Surf & Paddle
Wing
Wing

Wing

Wing surfing is de nieuwe sport voor iedereen. Het is een kleine vleugel die je trekt aan een peddel. Het is ook de ideale ondersteuning om het vliegen over water te ontdekken met behulp van een folie, pas op voor de sterke sensaties!

Wing

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de club

Bereid je maar voor op heel wat strandplezier! Blijf op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in onze strandclub. Misschien wint uw kind wel een zandkastelenwedstrijd, of laat je zich verleiden tot yoga bij zonsondergang: er is altijd wel iets leuks te doen. Benieuwd welke avonturen we in petto hebben?

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid en ontvangt u commerciële communicatie.

Socials
Socials
Socials

Volg ons op facebook & instagram

Newsletter
Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.