Club BBQ

Club BBQ

05.04.2023

Club BBQ

De beste BBQ van de Belgische kust

Bij River Woods Beach Club nodigen we je uit voor een gegrild feestmaal, ontdek een onvergelijkbare culinaire ervaring waar de smaken van gegrilde groenten perfect samengaan met een overheerlijke selectie worstjes, merguez, malse kip, spareribs en rundvlees. Maak je maaltijd compleet met onze variëteit van 5 seizoenssalades, altijd inclusief zetmeel zoals warme of koude aardappelen, en pastasalades. Maar wacht, dat is nog niet alles! Houd ruimte over voor ons decadente dessertbuffet, met een verleidelijk aanbod aan zoete lekkernijen om je zoetekauw tevreden te stellen. Van rijke, romige cheesecakes tot chocolade brownies, er is voor ieder wat wils. Ons vriendelijke personeel, dat je misschien al kent, zorgt voor een aangename ervaring...
Boek nu om optimaal te genieten van dit feest met je voeten in het zand!

Meer informatie

Om de barbecue te reserveren of meer info te krijgen, contacteer ons op +32 485 87 21 03. We helpen je graag bij het organiseren van je volgende evenement in River Woods Beach Club!

Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.