BBQ : surf & turf

BBQ : surf & turf

10.05.2024

BBQ : surf & turf

Ontdek de beste barbecue surf and turf aan de Belgische kust!

Geniet bij River Woods Beach Club van een gegrild feestmaal waar de geneugten van vers gegrilde groenten worden gecombineerd met een verrukkelijke selectie worstjes, merguez, malse kip, ribbetjes en rundvlees. Voeg daar onze smakelijke zalm en sappige scampi's aan toe voor een onvergetelijke 'surf and turf'-ervaring! Maak je maaltijd compleet met onze keuze uit 5 seizoenssalades, vergezeld van zetmeel zoals warme of koude aardappelen en pastasalade. Maar wacht, dat is nog niet alles! Houd ruimte over voor ons decadente dessertbuffet, met een verleidelijke reeks zoete lekkernijen om je zoetekauw te stillen. Van rijke, romige cheesecakes tot chocolade brownies, er is voor ieder wat wils. Ons vriendelijke personeel, dat je misschien al kent, zorgt voor een aangename ervaring...
Boek nu om optimaal te genieten van dit feest met je voeten in het zand!

Boek nu

Meer informatie

Om de barbecue te reserveren of meer info te krijgen, contacteer ons op +32 485 87 21 03. We helpen je graag bij het organiseren van je volgende evenement in River Woods Beach Club!

Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.