Groepen

Deze webpagina geeft informatie over drie soorten evenementen die veel plezier beloven: teambuildingactiviteiten om de banden en het teamwork te versterken, een schoolsportdag met een verscheidenheid aan activiteiten voor iedereen, en privé-evenementen voor familie en vrienden om feest te vieren en plezier te maken. Laat het feest beginnen!

Groepen

Specifieke behoeften ?

Wilt u meer informatie ?
Contacteer ons !

Breng me naar de teambuilding

Breng me naar School Sportdag

Breng me naar Friends & Family

Team-Building

Allereerst hebben we teambuildingactiviteiten. Breng uw team samen en ga uitdagingen aan die u helpen een band te smeden en beter te werken als een team. U zult een geweldige tijd hebben en er sterker dan ooit uitkomen.

School Sport Day

Dan is het tijd om je klaar te maken voor de schoolsportdag! Of je nu een atleet bent of een beginner, er is voor elk wat wils. Van leren surfen tot de buitenspeeltuin, je sprint, springt en lacht je een weg naar de overwinning.

Friends & Family

Tot slot organiseren we privé-evenementen voor u en uw dierbaren. Wilt u een verjaardag vieren of gewoon tijd doorbrengen met uw dierbaren? Wij hebben precies wat u zoekt. Van gezellige bijeenkomsten tot epische feesten, u zult de tijd van uw leven hebben.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de club

Bereid u maar voor op heel wat strandplezier! Blijf op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in onze strandclub. Misschien wint uw kind wel een zandkastelenwedstrijd, of laat u zich verleiden tot yoga bij zonsondergang: er is altijd wel iets leuks te doen. Benieuwd welke avonturen we in petto hebben?

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid en ontvangt u commerciële communicatie.

Socials
Socials
Socials

Volg ons op facebook & instagram

Newsletter
Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.