Jackfly School

Een worden met het water en pijlsnel leren

De Jackfly-school heeft een reeks formules om deze watersporten in alle veiligheid te ontdekken. Al onze stages en lessen worden gegeven door gecertificeerde monitoren. Ontdek ook de Kids Camps voor zeilen, kiten en surfen. Een unieke gelegenheid voor kinderen om te genieten van sporten en activiteiten op en aan zee. De activiteiten en stages van de school worden georganiseerd in de River Woods Beach Club in Knokke-Heist.

Wie zijn wij?

Jackfly ontstond in 1998 uit de wens van enkele enthousiastelingen om zoveel mogelijk mensen de verschillende watersporten te laten ontdekken.
Kite-, surf- en zeilschool Jackfly biedt kite-, surf- en zeillessen voor beginners en gevorderden waarbij veiligheid vooropstaat. Bovendien worden de lessen gegeven door gediplomeerde monitoren.
Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we formules voor alle leeftijden ontwikkeld die het mogelijk maken om een sport te ontdekken en snel en zelfstandig te evolueren. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Kite
Kite

Kite

Kitesurfen is een watersport die de kracht van de wind gebruikt om op het water te bewegen. Het gaat om het gebruik van een board en een vlieger, die flexibiliteit en balans vereist en sterke sensaties biedt.

Kite
Sailing
Sailing

Sailing

Stap aan boord van een catamaran met een van onze gecertificeerde instructeurs. Leer de basis van navigatie, sensaties van volheid en vrijheid gegarandeerd!

Sailing
Surf & Paddle

Surf & Paddle

Lees meer
Surf & Paddle

Surf & Paddle

Een verlangen naar surfen of peddelen, Jackfly is uitgerust voor al uw nautische wensen.

Surf & Paddle
Wing
Wing

Wing

De Wing is de nieuwe glijsport die voor iedereen toegankelijk is. Het is een kleine vleugel die je op een peddel laat vallen. Het is ook de ideale ondersteuning om de vlucht over het water te ontdekken met behulp van een folie, KIJK uit voor de spanning!

Wing

We organiseren ook Kids Camps !

Op zoek naar het beste kinderkamp aan de kust?

Elk jaar verwelkomt de Jackfly-school meer dan 300 kinderen van 7 tot 14 jaar. Tijdens dit vijfdaags kamp kunnen ze leren en evolueren in de watersport van hun keuze. Dus schrijf uw kind in en laat de pret beginnen!

Lees meer

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de club

Bereid u maar voor op heel wat strandplezier! Blijf op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in onze strandclub. Misschien wint uw kind wel een zandkastelenwedstrijd, of laat u zich verleiden tot yoga bij zonsondergang: er is altijd wel iets leuks te doen. Benieuwd welke avonturen we in petto hebben?

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid en ontvangt u commerciële communicatie.

Socials
Socials
Socials

Volg ons op facebook & instagram

Newsletter
Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.