Team Building

Team Building

Boek nu jouw activiteit

Klik hier !

Samen vibreren, lachen en herverbinden

We bieden een breed scala aan activiteiten

Wil je je team het Zwin laten zien, of een gigantische Koh Lanta op het strand doen? Tero heeft veel activiteiten om uit te kiezen en er is voor elk wat wils. Het doel is om een leuke activiteit buiten uw werkgebied te organiseren om de banden te vernieuwen en het begrip van uw teams te vergroten.

Zwin Discovery, Pathfinder Story, Robinson's Quest, Open Playground, enz.

Ontdek al onze activiteiten

Onze exclusieve locaties

Knokke le Zoute heeft geen geheimen voor Tero. We beschikken immers over twee prachtige locaties die gebruikt kunnen worden voor de organisatie van uw teambuildingactiviteiten.

De Riverwoods Beach club, met zijn voeten in het zand, biedt u sportieve activiteiten in zee of op het strand, gevolgd door een drankje met een adembenemend zicht op de zonsondergang.

De Knokke Out Zoute biedt je een grote ruimte, die gebruikt kan worden voor conferenties, spelletjes, een buffet of een dansfeest.

Beide zalen kunnen al dan niet gecombineerd worden, afhankelijk van uw wensen.

Ontdek onze locaties

Onze partners

Ze vertrouwen ons

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de club

Bereid je maar voor op heel wat strandplezier! Blijf op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in onze strandclub. Misschien wint uw kind wel een zandkastelenwedstrijd, of laat je zich verleiden tot yoga bij zonsondergang: er is altijd wel iets leuks te doen. Benieuwd welke avonturen we in petto hebben?

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid en ontvangt u commerciële communicatie.

Socials
Socials
Socials

Volg ons op facebook & instagram

Newsletter
Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.