Controleer weersomstandigheden

"Klimaat is wat we verwachten, weer is wat we krijgen."

Mark Twain

Live Webcam

Controleer het weer live vanop ons strand

Controleer het weer <strong>live</strong> vanop ons strand

De windomstandigheden

Winderig of niet ?

Kijk even op de Buienradar

De Buienradar is een meteorologische radar die zich in een baan om de aarde bevindt. Hij detecteert en observeert neerslag binnen en buiten wolken. De Buienradar is bijzonder nuttig in België.

Weersinfo opzoeken is bijna een nationale sport geworden, want regenval is hier vaak moeilijk nauwkeurig te voorspellen, zelfs in de nabije toekomst. Met de radar kunnen we het traject van dreigende wolken volgen met een projectie in de komende minuten.

Op het ritme van de getijden

Het is belangrijk om rekening te houden met de getijden, want in de loop van de dag kan de stroming wisselen van landinwaarts naar landuitwaarts en omgekeerd, en op sommige plekken kunnen zandribbels of onderstromen een rol spelen. We hebben de nodige veiligheidssystemen ter beschikking. Het is cruciaal om te weten hoe ze in verschillende omstandigheden moeten worden gebruikt en hoe de werking ervan voor het vertrek moet worden gecontroleerd.

Download het getijdenschema

Blijf op de hoogte van de activiteiten van de club

Bereid u maar voor op heel wat strandplezier! Blijf op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in onze strandclub. Misschien wint uw kind wel een zandkastelenwedstrijd, of laat u zich verleiden tot yoga bij zonsondergang: er is altijd wel iets leuks te doen. Benieuwd welke avonturen we in petto hebben?

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u akkoord met ons privacybeleid en ontvangt u commerciële communicatie.

Socials
Socials
Socials

Vind ons op facebook & instagram

Newsletter
Door verder te gaan met jouw navigatie op deze site, accepteer je het gebruik van cookies om jouw surfervaring te verbeteren en om verkeersstatistieken te verzamelen.